Werkwijze van Het Corporatiecollectief

Wanneer u het deelnameformulier heeft geretourneerd (en uw wensen en voorwaarden zijn doorgenomen), dan vangt onze samenwerking aan en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te bedienen als deelnemer van Het Corporatiecollectief:

Inkoop
Fors besparen op inkoop van (groene) energie staat natuurlijk voorop. Daarbij is de inkooptiming het allerbelangrijkst. Onze analisten besparen, door slim in te kopen, flink op de kostprijs van gas en elektra. Wij verzorgen het gehele aanbestedingstraject en gaan op het juiste moment actief onderhandelen om een zo scherp mogelijk tarief en de beste leveringsvoorwaarden voor u te bewerkstelligen. EnergieLive doet zaken met de vijf grootste leveranciers van Nederland.

Collectief
Bij het aanbesteden bundelen wij het volume van alle deelnemers om zodoende een veel grotere slagkracht te creëren. Dat ziet u weer terug in de bodemtarieven en de uitstekende leveringsvoorwaarden.

Helpdesk
Tijdens de looptijd van de leveringsovereenkomst zijn wij voor u hét aanspreekpunt voor alle energiegerelateerde zaken. Heeft u een probleem, vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Dan kunt met een direct nummer contact opnemen met uw accountmanager.

Overige dienstverlening
Duurzaamheidsprojecten, de Monitoringsdienst, factuurcontroles of andere aspecten van onze dienstverlening worden in overleg met uw accountmanager in gang gezet.