Referenties

Elan Wonen

"EnergieLive helpt ons al meer dan acht jaar met de inkoop van gas en stroom. De energiemarkt is erg ingewikkeld en het is voor Elan Wonen onmogelijk die op de voet te volgen. Inkoopmomenten zijn bepalend voor het inkoopresultaat en EnergieLive adviseert ons daarin. Meedoen in een groot collectief garandeert goede tarieven en dat beperkt voor onze huurders de kosten van verwarming en warmwatervoorziening. Al onze vragen betreffende energie, en dat gaat echt veel verder dan alleen inkoop, kunnen we kwijt bij EnergieLive."
Cor Hoogland
Elan Wonen
 

De Key

"EnergieLive draagt bij aan onze doelstellingen binnen het duurzaamheidsbeleid van De Key. Dankzij de branchespecifieke kennis en de gerealiseerde besparingen, is EnergieLive een professionele en gedegen partner om onze taak van betaalbaar wonen in te vullen."
Tjerk van de Braak
Woonstichting De Key

Delta Wonen

"De expertise van EnergieLive heeft deltaWonen een prachtige besparing opgeleverd in energielasten voor onze huurders. Hiermee wederom een mooie stap gezet in het realiseren van onze duurzaamheidsdoelen en het verlagen van woonlasten."
Rona Zinger 
teammanager financiën

Woningcorporatie Mitros

 “We hechten groot belang aan het verlagen van de energielasten van onze huurders en aan verduurzaming. Het inkopen van energie is voor een corporatie echter geen dagelijkse kost. Het is dan prettig om te werken met een partij als EnergieLive die dat begrijpt en daar op een no-nonsense en transparante manier invulling aan geeft. Zo zorgen we voor de beste gas- en elektraprijs voor onze huurders en ontzorgen onze administratie.”
Ron Sierink
Inkoper Mitros

De Voorzorg

“Wij werken nu al een aantal jaar heel prettig samen met EnergieLive. Onze accountmanager heeft een ‘no nonsens’ mentaliteit en een zeer prettige manier van communiceren. Ik kan EnergieLive derhalve zeker aanbevelen!”
Guido van den Berg
Woonstichting de Voorzorg

Parteon

“Sinds 2012 adviseert en ondersteunt EnergieLive ons bij diverse energievraagstukken. Parteon heeft gekozen voor de expertise van EnergieLive, waardoor inkoopbesparingen zijn gerealiseerd voor onze huurders. Daarnaast heeft EnergieLive een bijdrage geleverd aan een verlaging van onze interne bedrijfslasten door efficiencyverbeteringen binnen ons financieel- en administratief proces.”
Roger Kerssens
Parteon